Programma & cursusaanbod

In onderstaande agenda vind je het complete programma en cursusaanbod van de Bibliotheek Gouda.

Resultaat 1 - 10 (van 495)

• za 02 mrt Werkplaats op zaterdag Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Techniekwerkplaats in de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Op de tweede verdieping van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda vind je de Techniekwerkplaats. Regelmatig organiseren we hier 'Werkplaatsen op zaterdag', waarbij kinderen kennismaken met de mogelijkheden van techniek en technologie.

• za 02 mrt 10 jaar Chocoladefabriek Bekijk details

2 maart 2024 | Chocoladefabriek

Op zaterdag 2 maart 2024 bestaat de Chocoladefabriek 10 jaar! Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan.

• ma 04 mrt Taalcafé Bekijk details

Young adults, colleagues on break from work. Friends meeting, coworkers communication, friendly conversation. People drinking coffee and talking. Vector isolated concept metaphor illustration Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

De Nederlandse taal is moeilijk. Door veel te oefenen met spreken en lezen gaat het steeds beter. Ook helpen we je met computers en internet.

• di 05 mrt iPad-training Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Van Noord, Lekkenburg 1

Met de iPad heb je de wereld binnen handbereik, letterlijk! Met de iPad kun je internetten, e-mailen, krant lezen, films kijken, foto’s maken en bewerken, spelletjes spelen en met iedereen in contact blijven.

• di 05 mrt Bieb voor de kleintjes in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Kinderbibliotheek Oosterwei in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• di 05 mrt Inloopspreekuur digitale vragen in De Walvis Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | De Walvis, Walvisstraat 1 in Gouda

Heb je een vraag over je computer, tablet of smartphone?

• di 05 mrt Inloopspreekuur digitale vragen in 't Govertje Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | 't Govertje, Ouverturelaan 12 in Gouda

Heb je een vraag over je computer, tablet of smartphone?

• di 05 mrt Spreekuur IDO Chocoladefabriek Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken? Kom langs in de bibliotheek Gouda. Wij zijn een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) en helpen je graag.

• wo 06 mrt Grip op geld Bekijk details

A woman with a mobile phone in her hand holds a bank card. Concept credit, deposit, payment, debit online. Vector flat illustration Van 09:30 tot 12:00 | De Walvis, Walvisstraat 1 in Gouda

In de cursus 'Grip op geld' leer je alles over omgaan met geld, je administratie bijhouden en schulden oplossen.

• wo 06 mrt Taalcafé Bloemendaal Bekijk details

Young adults, colleagues on break from work. Friends meeting, coworkers communication, friendly conversation. People drinking coffee and talking. Vector isolated concept metaphor illustration Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | De Veste, Ridder van Catsweg 300

Paginanavigatie