Agenda Jeugd

Resultaat 11 - 20 (van 119)

• wo 24 jul Voorleesmiddag in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Iedere woensdagmiddag lezen vrijwilligers van de VoorleesExpress voor in de Chocoladefabriek!

• do 25 jul Zomerbouwen (Pretpark) Bekijk details

Circus festival fair silhouette scenery set of carrousel tents and big wheels vector illustration graphic design Van 10:00 tot 12:00 | Techniekwerkplaats

Tijdens de zomervakantie zijn wij achtbaanontwerpers voor een dag. Maak jouw droomattractie in de werkplaats met karton en/of hout. Op donderdagochtend 25 juli gaan wij aan de slag in de Werkplaats met "Ontwerp je pretparkattractie". Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom om in de werkplaats te komen bouwen. Reserveer snel jouw plekje.

• vr 26 jul Bieb voor de kleintjes in Van Noord Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• vr 26 jul Zomerbouwen (Minecraft) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Techniekwerkplaats

Tijdens de zomervakantie halen wij de onderste steen boven. Kom digitaal ontwerpen in onze Minecraft server op vrijdagochtend 26 juli. Kinderen van 8 tot 12 jaar zijn van harte welkom om met ons te komen bouwen. Wij regelen de laptops en Minecraft accounts, jij zorgt voor een super cool ontwerp voor in onze server! Reserveer snel jouw plekje.

• di 30 jul Bieb voor de kleintjes in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Kinderbibliotheek Oosterwei in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79

• di 30 jul Zomerbouwen (Escape room) Bekijk details

Vector cartoon background of quest room with people - guy and girl decide riddles and puzzles. Stand with conundrum, keys and elements for modern game, escape concept. Lasers from walls, tile floor. Van 10:00 tot 12:00 | Techniekwerkplaats

Tijdens de zomervakantie maak jij de coolste puzzels met ons in de Techniekwerkplaats. Bouw een kamer vol opdrachten en geheimen met karton en/of hout op dinsdagochtend 30 juli. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom. Reserveer snel jouw plekje.

• wo 31 jul Bieb voor de kleintjes in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

• wo 31 jul Voorleesmiddag in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

• do 01 aug Zomerbouwen (Camping) Bekijk details

Illuminated  green  tent under stars at night  forest , Carpathian ,Ukraine Van 10:00 tot 12:00 | Techniekwerkplaats

Tijdens de zomervakantie bouw je bij ons aan een miniatuurcamping in de werkplaats. Ontwerp een supercoole tent, caravan of zelfverzonnen slaapplek voor in de natuur. Op donderdagochtend 1 augustus zijn kinderen van 6 tot 12 jaar van harte welkom om te komen bouwen. Reserveer snel jouw plekje.

• vr 02 aug Bieb voor de kleintjes in Van Noord Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda