Agenda Jeugd

Resultaat 1 - 10 (van 185)

• za 02 mrt 10 jaar Chocoladefabriek Bekijk details

2 maart 2024 | Chocoladefabriek

Op zaterdag 2 maart 2024 bestaat de Chocoladefabriek 10 jaar! Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan.

• za 02 mrt Werkplaats op zaterdag Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Techniekwerkplaats in de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Op de tweede verdieping van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda vind je de Techniekwerkplaats. Regelmatig organiseren we hier 'Werkplaatsen op zaterdag', waarbij kinderen kennismaken met de mogelijkheden van techniek en technologie.

• di 05 mrt Bieb voor de kleintjes in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Kinderbibliotheek Oosterwei in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79

Om taal te leren zijn kinderen afhankelijk van wat ze om zich heen horen. Hoe meer er thuis gepraat wordt, hoe groter de woordenschat van kinderen. De woordenschat heeft weer invloed op latere leesprestaties. Voorlezen is een uitstekende manier om kinderen kennis te laten maken met taal.

• wo 06 mrt Bieb voor de kleintjes in De Biep Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Biep, Reigerstraat 37 in Gouda

• wo 06 mrt Voorleesmiddag in de Chocoladefabriek Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Elke week | Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 in Gouda

Iedere woensdagmiddag lezen vrijwilligers van de VoorleesExpress voor in de Chocoladefabriek!

• vr 08 mrt Bieb voor de kleintjes in Van Noord Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Van Noord, Lekkenburg 1 in Gouda

• za 09 mrt Werkplaats op zaterdag Bekijk details

• di 12 mrt Bieb voor de kleintjes in kinderbibliotheek Oosterwei Bekijk details